Voedingscheck

Voedingscheck:

In 2011 hadden zo'n 6.5 miljoen Nederlanders matig tot ernstig overgewicht. Dit is 41% van de totale bevolking.
75% van onze bevolking zou graag slanker willen zijn.

Wil jij een helder beeld krijgen van jouw eetpatroon? Doe de voedingscheck!!!
Je krijgt naar aanleiding van de voedingscheck een duidelijk advies waarmee ook jij een energiek leven kan krijgen met een gezond gewicht.

Wat moet je doen:

Stuur een mail naar info@new-motion.com en je ontvangt het digitale voedingsdagboek. Noteer op de voedingslijsten wat je eet, dit doe je voor 5 dagen (Voor het gemak heb ik een voorbeeld voedingslijst ingevuld). Vul de lijsten zo eerlijk mogelijk in. Stuur jouw ingevulde lijsten retour naar New-Motion. Vervolgens maken we een afspraak en krijg je een helder beeld van je voedingspatroon.

Voedingscheck      €  55

L. Gieling Nijmegen 

Ik heb het nodige aangepast in mijn eetpatroon:

's morgens yoghurt met muesli, lepel gemalen hazelnoten, fruit en een lepel gebroken lijnzaad.....
soms neem ik dan ook nog een sneetje roggebrood met kaas.

ik merk dat ik dan rond koffietijd echt geen koekje nodig heb.....

lunch 2 boterhammen met rucola, sla en vlees of kaas, of tahin, beker karnemelk. Vaak neem ik in de loop van de middag of avond een handje amandelen en/of paranoten

Bij het warme eten zijn we de hoeveelheid vlees en vis preciezer gaan meten (meer per persoon) om voldoende eiwitten binnen te krijgen;  ook meer variatie van peulvruchten in combi met bruine rijst en extra groenten. 

Ik voel me vitaal en ben actief, en die "love choc"  is trouwens fantastisch!!!  Heel erg bedankt voor je adviezen, het heeft me weer scherp gemaakt en ik kan er goed mee vooruit. 

J. van Oppenraaij Cuijk

"Het gaat goed met mij. Ik heb door de voedingscheck en het koken bij Tulia veel opgestoken.  Ik probeer zo min mogelijk smaakversterkers te nemen en gevarieerd te koken.

Verder vind ik de kwaliteit van leven ook belangrijk en wil ik het zo mogelijk aanpassen en allert zijn op E nummers. Jij bedankt voor de duidelijke uitleg en het bewust maken van wat je eet".


Hormoonconsult: 

Overgewicht is het gevolg van een verstoorde balans van 9 verschillende hormonen. Met een hormoonconsult leer ik je hoe je de hormonen op natuurlijke wijze terug in balans krijgt. Hiermee verdwijnt overgewicht om nooit meer terug te keren.

Hormoonconsult     €  55

New-Motion
Bredestraat 155
6543 ZV Nijmegen

T 06 - 13004243
E info@new-motion.com
New-Motion, samen met je voedingscoach in beweging!